cancel
Facebook

Doe maar by Toe Maar

In Coverland zie je Toe Maar, met Doe Maar! Na het onverwachte succes van hun Skunk-tour, dook Toe Maar in de nazomer van 2016 de studio weer in om nummers op te nemen voor hun nieuwe album Doris Day en Andere Stukken. Een aantal nummers werd al gespeeld tijdens live-optredens en sloeg erg goed aan bij het publiek.

Tijdens de nieuwe clubshow rondom het goed ontvangen album “Doris Day en andere Stukken” stapt Toe Maar grotendeels af van het ska-principe en borduurt verder op melancholieke reggae-muziek. Volgens de groep is Doris Day en Andere Stukken een “plaat van dertigers voor dertigers” of in ieder geval van dertigers voor iedereen die zich nog 30 voelt! Veel liedjes behandelen dan ook zaken waar dertigers mee te maken hebben. Bijvoorbeeld vraagtekens bij het huwelijk worden behandeld in “Is Dit Alles”, de verveling van het thuis zijn in “Doris Day” en de herinneringen aan school in “Nachtmerrie”.
Tijdens het 1e deel van de set speelt de band de plaat “Doris Day en andere Stukken”.

In het 2e deel van de set zullen natuurlijk alle andere grote hits uit het repertoire van Toe Maar voorbij komen! Bereid je voor op een show vol met de grootste hits en visuals die je meenemen naar het gevoel van de jaren 80!