cancel
Facebook

VOF de Kunst

 

VOF de Kunst brengt in dit concert een mix van hun kinderrepertoire en ‘grote mensen hits’.

VOF de Kunst is opgericht in 1983. Meteen dat jaar stond de band, met als gezicht zanger Nol Havens,  op nummer 1 in de hitlijsten met ‘Suzanne’. ‘Suzanne’ blijkt een internationale hit en zo reist VOF de Kunst in 1984 als The Art Company maandenlang door bijna alle Europese landen. Van ‘Susanna’ worden wereldwijd drie miljoen exemplaren verkocht. Enkele jaren later wordt dit succes nog eens dunnetjes over gedaan met ‘Eén kopje koffie’ geschreven door Erik van Muiswinkel.

Daarna volgde een lange periode waarin de band veel bekendheid verwierf met haar kinderconcerten. Wat aanvankelijk bedoeld was als een vriendelijk eerbetoon van VOF de Kunst aan het prachtige oeuvre van Annie M.G. Schmidt, leidde tot een serie zeer succesvolle Kinder-CD’s  (o.a. Dikkertje Dap en De lapjeskat) en theatervoorstellingen (o.a. Dag Giraf, Ik ben Lekker Stout en Apekooien).

In deze nieuwe concertreeks combineert de band het kinder- en volwassenenrepertoire tot een prettig en warm familieconcert voor jong en oud.