Nielson, Lil Kleine en meer naar Stadsfestival 2019 — Deventer Stadsfestival

Nielson, Lil Kleine en meer naar Stadsfestival 2019

DEVENTER – Het Deventer Stadsfestival heeft de eerste namen voor de editie van 2019 bekend gemaakt. Onder andere Nielson, Lil Kleine, the Dirty Daddies, Chivv, Poke, Snelle, Navarone en Dirk Scheele komen op zaterdag 13 juli 2019 naar het evenemententerrein aan de Roland Holstlaan in Deventer. Naast een nieuwe locatie kondigt de organisatie ook de datum aan voor de start van de ticketverkoop. Vanaf donderdag 14 maart 2019 zijn er goedkopere earlybird tickets verkrijgbaar voor het evenement dat vorig jaar volledig uitverkocht.

Programma
Het programma wordt ook dit jaar verdeeld over vier podia welke deze editie allemaal overdekt zijn. De eerste namen liegen er niet om, met bijvoorbeeld Nielson, bekend van zijn hits ‘’IJskoud’’ en ‘’Sexy als ik dans’’ en Lil Kleine die naast talloze hits momenteel ook bekendheid geniet als coach in The Voice of Holland.
The Dirty Daddies hebben menig festival al op de kop gezet en staan garant voor een spectaculaire show met vol hits en Snelle (uit Deventer) die onlangs een gouden plaat in ontvangst nam kan natuurlijk ook niet in de line-up ontbreken. Navarone kennen we ook uit het televisieprogramma the Voice of Holland, de band stond in de finale met een overtuigende live performance. Dirk Scheele zal als openingsact een kindervoorstelling verzorgen. De komende tijd wordt het programma aangevuld met nog ongeveer 20 namen.

Nieuwe Locatie
Het Deventer Stadsfestival werd de eerste jaren georganiseerd in het Rijsterborgherpark. ‘’Een prachtige en sfeervolle locatie’’, zo vertelt festivaldirecteur Maurice Endeman. ‘’Echter zijn wij met 10.000 bezoekers afgelopen jaar uit ons jasje gegroeid. Om het monumentale park te ontzien en veiligheid van onze bezoekers te kunnen blijven waarborgen, is in samenspraak met de gemeente Deventer gekozen om uit te wijken naar de evenementenlocatie aan de Roland Holstlaan. Een plek die uiterst geschikt is voor ons evenement, en waar wij ook flink in zullen investeren om het om te toveren tot sfeervol festivalterrein’’.

Kaartverkoop
Tickets voor het Deventer Stadsfestival zijn vanaf donderdag 14 maart om 20.00u beschikbaar via deze pagina en alle Primera winkels in Nederland. Er zijn 2.000 zogenoemde ‘earlybird’ kaarten beschikbaar voor €19,- per stuk. Nieuw dit jaar zijn de jeugdtickets, beschikbaar voor jeugd tot en met 17 jaar voor slechts €12,50. Kinderen onder de 1.40 meter hebben net als afgelopen jaren geheel gratis toegang.

Powered by