cancel
Facebook

Bezoekers bedankt!

De tweede editie van het Deventer Stadsfestival, zaterdag 19 augustus 2017 werd wederom drukbezocht. Bijna 9.000 bezoekers genoten van optredens van onder meer Miss Montreal, Danny Vera, Lil Kleine en Boef. Met vijf podia en een brede randprogrammering was er voor het gehele gezin van alles te beleven.

Waar vorig jaar lange rijen voor de entree stonden, was het dit jaar vanwege het slechte weer vroeg in de middag iets rustiger. De ouders met kids kwamen voor de voorstelling van Buurman & Buurman, op het hoofdpodium. De gehele middag waren er diverse attracties en activiteiten als schmink, knutselen en waterballen.

Een sterke verbetering was dit jaar de VIP area, waar sponsoren en relaties uitzicht hadden op het hoofdpodium en genoten van fingerfood verzorgd door partner het Vogeleiland. Relaties en sponsoren vormen een belangrijke basis voor dergelijke evenementen. Naast een eigen podium konden de VIPs ook een kijkje nemen backstage, tijdens de rondleiding.

Nadat de regen wegtrok werd het omstreeks vier uur ’s middags erg druk op het terrein. In totaal heeft het festival bijna 9.000 bezoekers ontvangen, een sterke groei ten opzichte van 2016, waar het circa 7.500 bezoekers ontving. Graag tot volgend jaar!