cancel
Facebook

Sponsor worden van het Stadsfestival? Word lid van de club van 50

Het Deventer Stadsfestival is een muziekevenement in Deventer en wordt in 2018 voor de derde keer georganiseerd. Het festival kon de eerste editie op 7.500 bezoekers rekenen en de tweede editie bracht bijna 9.000 man op de been. Het festival richt zich op een breed, met name lokaal publiek en programmeerde afgelopen twee jaar diverse artiesten als Miss Montreal, VanVelzen, Kenny B, Van Dik Hout, Lil’ Kleine en Danny Vera. Naast een muziekprogramma wordt ook aandacht besteed aan theater en kinderprogrammering.

Het Deventer Stadsfestival wil de komende jaren groeien en daarvoor zoeken wij hulp. Wij hebben om deze reden ‘de Club van 50’ opgericht, waarbij wij 50 ondernemers uit Deventer uitdagen om vriend van het Deventer Stadsfestival te worden middels een sponsorbijdrage van €1.000,-

De gegenereerde gelden zullen wij gebruiken om onze ambities te verwezenlijken. Het organiseren van een evenement van deze omvang vraagt een grote investering en brengt veel risico met zich mee. Een solide basis van sponsoren schept voor ons de mogelijkheid een uitdagend programma samen te stellen met de beste live-acts, leuke randactiviteiten en een betaalbaar aanbod voor jong en oud. Tevens zien wij groeipotentieel: stiekem hopen wij uit te groeien naar een meerdaags evenement als gevestigde naam in de Deventer evenementenkalender.

Natuurlijk krijgt u er ook iets voor terug. Als lid van ‘De Club van 50’ ontvangt u:

-4 VIP-tickets t.w.v. €200,- met toegang tot de VIP-area incl. fingerfood

-40 munten t.w.v. €100,-

-10 gastentickets t.w.v. €200,-

-Een backstage-rondleiding door de directie van het Deventer Stadsfestival

-Uw logo op onze website, in de programmakrant en zichtbaar op het terrein

-Exposure via nieuws- en persberichten over ‘de Club van 50’

Wilt u het Deventer Stadsfestival helpen om uit te groeien tot een begrip in Deventer en omstreken? Vindt u het leuk het festival te bezoeken, aan te sluiten bij een netwerk van ondernemers en te genieten van muziek en cultuur? Wij raken graag met u in gesprek!

Lid worden van de ‘Club van 50’? Stuur een e-mail naar: info@deventerstadsfestival.nl