cancel
Facebook

Festivaltip: Hoogtevrees festival

Volgend weekend in Deventer: Hoogtevrees Festival 2018!

Het Deventer Stadsfestival komt steeds dichterbij… Nog enkele weken te gaan voordat we samen feest vieren in het prachtige Rijsterborgherpark!  Om alvast helemaal in de festivalstemming te komen hebben we een goede tip voor jou.

Volgend weekend vindt Hoogtevrees Festival 2018 plaats in ons mooie Deventer, met een avontuurlijke line-up

Deventer staat op stelten en het Hoogtevrees festival strijkt neer in het Worpplantsoen. Een avontuurlijk programma met acts van hoogstaand niveau. Van 6 t/m 8 juli tovert het Burgerweeshuis het oudste stadspark van Nederland om tot een avant-gardistisch spektakel.

Accordeonist Mario Batkovic uit Bosnië voert de line-up aan, met optredens op de meest prestigieuze festivals op zijn cv is het nu tijd voor een wonderlijke show op de zaterdag van Hoogtevrees. Het Nederlandse De Kift bestaat 30 jaar en viert dat op Hoogtevrees, fans kunnen zelfs de setlist bepalen van de show. Op de zondag een Belgische invasie met onder andere de Ethiopische Jazz van Black Flower en een exotische excursie met Condor Gruppe. Een mix van internationale hoogvliegers tot lokale Monkey Jam artiesten staan op Hoogtevrees festival geprogrammeerd. Kom naar het Worpplantsoen om je te laten inpakken, verrassen, heerlijk te eten bij de foodtrucks, kinderen te laten spelen in de klassieke kermisattracties en te genieten van bijzondere muziek.

Een van de grootste acts van Deventer op Stelten, Cirque Inextremiste, geeft ook acte de présence op het Hoogtevrees terrein, de Franse theater act is te zien met de Nederlandse première van de productie ‘Exit’. Met deze voorstelling worden de grenzen opgezocht met gewaagde stunts rondom een heteluchtballon!

Line-up: Mario Batkovic – Cirque Inextremiste – De Kift 30 jaar – Namibian Tales Kalahari Encounters – Ooostblok – Pieter de Graaf – Condor Gruppe – Black Flower – Project Rakija – Zitakula – Awkward I – Monkey Jam.

Hoogtevrees | 6 t/m 8 juli | Worpplantsoen, Deventer | Gratis entree | Deventer op Stelten