cancel
Facebook

Het Deventer Koningsfestival is terug!

Op 26 en 27 april 2018 vindt de tweede editie van het Deventer Koningsfestival plaats op het Havenkwartier in Deventer!

Het tweedaagse festival begint op Koningsnacht, waarvoor de ticketverkoop start op 15 februari. Koningsdag is gratis toegankelijk voor jong en oud!

Door het succes van de eerste editie van het Koningsfestival, heeft de organisatie gekozen voor een ruimere opzet van het festival en wordt er op het Havenkwartier een grote tent geplaatst.

KONINGSNACHT

Op 26 april wordt er feest gevierd in de grote tent op het Havenplein van 18:00 uur tot 00:00 uur. De eerste line-up namen zijn net bekend gemaakt. Niemand minder dan Dyna zorgt er voor dat het net opgebouwde tentdak eraf gaat en de heren van Giocatori hosten de stage! Meer namen volgen. Houd daarvoor Facebook, Instagram en website in de gaten. ➜ www.deventerkoningsfestival.nl

Ticketverkoop voor Koningsnacht start op 15 februari.
Earlybird tickets €7,50 | Reguliere tickets €9,50 |  Deurverkoop €15,-

KONINGSDAG

Op 27 april is onze koning jarig en dit vier je op het Deventer Koningsfestival met lekker eten, fijne muziek en optredens en een heleboel gezelligheid. Het programma is voor jong en oud en entree is gratis! Line-up voor het dagprogramma volgt binnenkort.

Check regelmatig de website en socials van het Deventer Koningsfestival voor nieuws en updates:
➜ www.deventerkoningsfestival.nl
www.facebook.com/deventerkoningsfestival
www.instagram.com/deventerstadsfestival

Het Deventer Koningsfestival is een initiatief van het Deventer Stadsfestival, DB Label en Fooddock. Zij zien je graag op 26 & april!