cancel
Facebook

Kom jij onze crew versterken?

Vrijwilligers voor het leukste muziekfestival van Deventer gezocht! Kom jij de crew van het Deventer Stadsfestival versterken?

Vrijwilligers zijn hét gezicht van het festival. Zonder vrijwilligers kunnen we het Deventer Stadsfestival niet waar maken. Wil jij samen met een ons en een club van gezellige mensen kunnen zeggen ‘Wij maken het leukste muziekfestival van Deventer’? Meld je dan aan als vrijwilliger, je hulp is zeer welkom!

Er zijn diverse taken waar we mensen voor zoeken. Denk hierbij aan het draaien van een bardienst, kaarten scannen, gastheren en -dames, op- en afbouw van het terrein, een oogje in het zeil houden van de kinderactiviteiten, en nog wel veel meer.

Voor of na je dienst kun je als bezoeker lekker genieten van de verschillende optredens op het terrein. Daarnaast krijg je als vrijwilliger toegang tot onze andere evenementen, omdat wij zo blij met jou zijn en je er graag bij willen hebben. Je krijgt van ons een crew T-shirt en een natje en een droogje op de dag zelf. Wat we je vooral bieden is een hoop gezelligheid en dankbaarheid. Dankbaarheid van ons en van de bezoekers, omdat jij je hebt ingezet voor een onvergetelijke dag in het park.

Je meldt je aan door hier het formulier in te vullen. Heb je vragen? Geef het aan in het formulier of neem contact met ons op via vrijwilligers@deventerstadsfestival.nl.