Deventer Stadsfestival hervat kaartverkoop — Deventer Stadsfestival

Deventer Stadsfestival hervat kaartverkoop

 

Het Deventer Stadsfestival maakte vorig jaar bekend dat de vijfjarige jubileumeditie van het festival verplaatst werd naar zaterdag 3 juli 2021. Vandaag kondigt de organisatie aan dat de kaartverkoop per direct is hervat via deventerstadsfestival.nl.

 

Corona
Nu de overheid heeft aangegeven erop te vertrouwen dat festivals en evenementen vanaf 1 juli weer mogelijk zijn, durft ook het Deventer Stadsfestival weer vooruit te kijken. ‘We hebben allemaal een stip op de horizon nodig, een mooi feest om naar uit te kijken. We zouden zomaar het eerste festival na corona kunnen worden!’ aldus festivaldirecteur Maurice Endeman.

 

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het Deventer Stadsfestival 2021 is direct gestart via deventerstadsfestival.nl. Voor de editie van 2020 waren reeds 5.000 kaarten verkocht, wat betekent dat nog iets minder dan de helft van de kaarten beschikbaar is. Voor jeugd tot en met 17 jaar zijn speciale jeugdtickets verkrijgbaar. Kinderen onder de 1.40 meter hebben net als afgelopen keer geheel gratis toegang. Eerder gekochte kaartjes blijven geldig en mocht het festival dit jaar onverhoopt niet doorgaan, dan blijven de kaartjes geldig voor de nieuwe editie in 2022.

 

Programma

De organisatie is achter de schermen druk bezig om alle artiesten te bevestigen voor Deventer Stadsfestival 2021, hierover wordt later meer bekend. ‘We hopen deze lastige tijd met een groot feest af te kunnen sluiten en elkaar weer lachend en dansend op ons festival te ontmoeten.’ zegt Maurice Endeman tot besluit.

Powered by