Overnachten — Deventer Stadsfestival

Informatie

Overnachten

Camping De Worp (TIP VAN DE ORGANISATIE!)
Camping De Worp is een rustige en gemoedelijke camping in Deventer. Met het pontje steek je de IJssel over en loop je de historische binnenstad van Deventer in. Ook kan je de fiets pakken en door het lommerrijke Sallandse landschap genieten. Kampeerders kiezen voor Stadscamping Deventer vanwege de fenomenale liggen, de vriendelijke sfeer, de vrijheid én de Wifi die écht werkt.

SVR camping De Kleine Lippe
SVR camping De Kleine Lippe is gelegen in Schalkaar, de streek Salland. SVR camping De Kleine Lippe beschikt over ongeveer 20 campeerplekken. Reserveren is gewenst, maar mocht u op de bonnefooi komen, is er vaak wel een plekje vrij. Special voor campers die voor 1 of 2 nachten komen, hebben zij aparte plekken beschikbaar. De camping beschikt o.a. over vrije toegang tot het WiFi netwerk in de Bed & Breakfast en camping. U kunt genieten van een goed ontbijt in Bed & Breakfast Alleraardigst, gelegen op de camping. Ook is er voldoende ruimte om uw camper of auto kwijt te kunnen en er is een overdekte fietsenstalling. Als SIDE-KICK heeft deze camping ook nog eens twee uniek concepten: Picknicken in Salland en een Bed & Breakfast.

Camping De Kleverkamp
Boerderijcamping de Kleverkamp is een SVR-camping en boerderij met akkerbouw. De camping ligt in het rustige, landelijke Diepenveen in het buitengebied van Deventer. Het wordt omringd door een prachtig bosgebied en de IJssel met zijn uiterwaarden. De boerderij kenmerkt zich door 2 mooie hooibergen en een monumentale eik op het erf. Er zijn 2 kampeervelden, ieder met zijn eigen karakter. Daarnaast beschikt de camping over WiFi. Op de boerderij zijn 3 “hobby” koeien, 3 pony’s, diverse poezen, zabelpootkippen en on onze trouw herder Djinto.

SVR-minicamping De Polmate
SVR-minicamping De Polmate ligt in Terwolde, gelegen in de Veluwezoom/IJsselvallei, tussen Apeldoorn en Deventer. U kunt kamperen, maar ze bieden het hele jaar ook Bed zonder Breakfast (BzB) aan. Tevens is er de mogelijkheid om in het kampeerseizoen te slapen in een van de twee watervaste kartonnen tenten, die ze hebben. Achter de woonboerderij is plaats voor maximaal 10 tenten, caravans of campers, zodat u kunt spreken van een rustige minicamping waar u geheel tot rust kunt komen.

Slaapt u liever iets luxer, of heeft u geen zin om uw eigen tent, camper of caravan mee te nemen? Er zijn ook diverse hotels in Deventer. Let wel op: het weekend van Het Deventer Stadsfestival is een druk weekend in Deventer, dus reserveer je kamer op tijd!

Fletcher Hotel Gilde
In het centrum van Deventer vindt u een historische pand, waarin Fletcher Hotel Gilde is gevestigd. Fletcher Hotel Gilde ligt op slechts 500 meter van het centrum van de oude binnenstad. Daarnaast is het op loopafstand van het NS Station (max ± 10 min lopen). U kunt parkeren in de Stadspoort garage. Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor een ieder die van cultuur en natuur houdt. Het hotel beschikt over een eigen café met gezellige bar en twee multifunctionele vergaderzalen.

Sandton IJsselhotel
Sandton IJsselhotel is een luxe designhotel direct aan de IJssel, met een prachtig uitzicht op Deventer. Een uitzicht waar u van kunt genieten in de kamers, zalen en in het bijzonder vanaf het topterras. Deventer is gemakkelijk te bereiken door met het pontje de IJssel over te steken. Het hotel beschikt daarnaast over gratis WiFi, sauna & fitness en gratis parkeren.

Hotel De Vischpoorte
In hartje Deventer en aan de IJssel, ligt hotel De Vischpoorte. Dit hotel beschikt over 5 grote familie appartementen en 6 één- en tweepersoonskamers. U kijkt uit over de IJssel of u hebt de Lebuïnus Toren, de oudste, grootste en mooiste kerktoren van Deventer als uitzicht. Daarnaast heeft het ook 2 B&B’s vlakbij het hotel, klik op Bed and Breakfast de Vischpoorte. Het appartement ‘Luxe IJssel Torenkamer’ is met een lift bereikbaar. Sommige kamer bevinden zich op de begande grond. Het hotel beschikt verder niet over een lift en is niet geschikt voor gasten die slecht ter been zijn.

Hotel Binnen aan de Singel
Hotel Binnen aan de Singel ligt in het centrum van Deventer, rustig gelegen aan de Singel, tegenover het Rijsterborgherpark. Ze beschikken over een appartement en een studio. Beide bieden het comfort van eigen voorzieningen en de privacy van een eigen plek.

Hotel De Leeuw
Hotel Hanzestadslogement De Leeuw is een gezellig en kleinschalig ‘Charme’ hotel in een rijksmonument daterend uit 1645. Het is gelegen in de binnenstad van Deventer. Het heeft een snoepwinkel met meer dan 200 soorten snoep, een koffie- en theeschenkerij, verkoop van Deventerkoek en een Hanze museum. De kamers in het hotel hebben een bed and breakfast uitstraling en heeft ook veel weg van gezellige appartementen.F

Hotel Huis Vermeer
Het pittoreske Hotel-Restaurant Huis Vermeer ligt tegenover de Lebuïnuskerk van Deventer. De elf luxe en ruime hotelkamer zijn van Koninklijke grandeur en hebben een eigen unieke uitstraling. De kamers zijn voorzien van een extra groot boxspring bed van Koninklijke Auping uit Deventer.