juli 13, 2023 12:58 pm

Praktische info Deventer Stadsfestival 2023

We hebben alle belangrijke info op een rij gezet om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. We zien jullie hรฉรฉl graag allemaal zaterdag in het Rijsterborgherpark!

๐ŸŽช Het festival is ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜. Koop of verkoop tickets alleen via Ticketswap, anders bestaat de kans dat je tickets niet geldig zijn.

โฑ ๐——๐—ฒ ๐—ฝ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ป van het festival in het Rijsterborgherpark in Deventer openen om 13:00 uur, het terrein sluit vanaf 00:00 uur. In het blokkenschema staat wanneer welke artiest speelt.

๐ŸŽŸ Ben jij je ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐—ธ๐˜„๐—ถ๐—ท๐˜? Geen probleem! Stuur ze opnieuw naar jezelf via deze link en het komt helemaal goed. Tickets mag je uitprinten of kan je laten zien op je telefoon.

๐Ÿš— Kom je met de ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผ en wil je parkeren? Parkeer in de verschillende parkeergarages in het centrum van Deventer.

๐Ÿšฒ Kom je met de ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€?ย We hebben een grote fietsparkeerplaats op de Stationsstraat in Deventer. Let op: volg aanwijzingen van verkeersregelaars op.

๐Ÿš– Laat jij je ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป/๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป of kom je met de ๐˜๐—ฎ๐˜…๐—ถ? Navigeer naar treinstation Deventer en maak hier gebruik van de Kiss & Ride. Kom je met de trein? Vanaf het treinstation is het festivalterrein op loopafstand.

๐Ÿ” ๐—ž๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ท๐—ฒ๐˜€ zijn aanwezig op het festivalterrein. Kosten hiervoor zijn โ‚ฌ7 voor een klein kluisje en โ‚ฌ10 voor een grote. Je kunt je locker van te voren online reserveren via deze link.

๐Ÿช™ ๐— ๐˜‚๐—ป๐˜๐—ท๐—ฒ๐˜€ zijn verkrijgbaar bij de muntenkassaโ€™s en kosten โ‚ฌ10 euro per 3 munten. Deze zijn alleen per 3 te koop. Je kan met de munten zowel drinken als eten betalen. Bij het inleveren van 10 lege bekers bij een van de recycle-punten, krijg je รฉรฉn muntje!

๐ŸŒณ Het is niet toegestaan het festival tussentijds te verlaten. We verwachten veel bezoekers en het is simpelweg niet mogelijk om dat veilig te houden en steeds bij het in- en uitlopen te controleren. Er is voldoende eten en drinken op het terrein verkrijgbaar en voldoende muziek en entertainment om jezelf de hele dag te vermaken.ย Wel maken wij een uitzondering voor bijvoorbeeld mensen die hun kinderen naar huis willen brengen om later weer terug te komen. Meld je hiervoor bij de beveiliging bij de entree.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Check dan zeker deventerstadsfestival.nl/info even, daar staan nog meer vragen en antwoorden!

Heel veel plezier gewenst en tot zaterdag!

Tickets